Sinkkuelämää-leffan tunnari julki, kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesäkuun 6. päivänä Suomessa ensi-iltansa saava Sex And The City – Sinkkuelämää -elokuva on saanut oman tunnuskappaleensa. Leffatunnarin takaa löytyy Black Eyed Peas -yhtyeessä aiemmin musisoinut Stacy Fergie Ferguson.

– Vartuin katsoen Sinkkuelämää-sarjaa tyttöystävieni kanssa. Sarjan hahmot olivat meille kuin ystäviämme, joten on ollut uskomatonta olla mukana tässä projektissa, Fergie hehkutti pestiään People-lehdelle.

Sinkkuelämää-televisiosarjan tunnuskappaletta mukaileva Fergien r&b-tanssiraita on nimeltään Labels Or Love. Samainen kappale on luonnollisesti mukana myös elokuvan soundtrackin avausraitana. Levyllä kuullaan lisäksi myös kolmetoista muuta kappaletta. Kuuntele Sinkkuelämää-elokuvan tunnuskappale tästä!

Leffan soundtracille on otettu mukaan varmojen hittien sijaan useita vähemmän tunnettuja artisteja ja samalla kierrätetään myös tuttuja hittejä. Klassikoista on mukana esimerkiksi Run DMC:n ja Aerosmithin klassikkoraita Walk This Way.

Uusimmat