Madonnan uusi levy myi kultaa päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Madonnan uusi studioalbumi Hard Candy saapui kauppoihin Suomessa tänään perjantaina 25. huhtikuuta. Levyä on myyty kauppojen hyllyille lähes platinalevyyn oikeuttavan määrä. Kuluttajille myyty määrä on kuitenkin huomattavasti pienempi.

Hard Candy julkaistiin Suomessa poikkeuksellisesti jo perjantaina, kun esimerkiksi Yhdysvalloissa se ilmestyy vasta ensi tiistaina 29. huhtikuuta. Albumi on julkaistu tänään myös myös esimerkiksi Hollannissa, Saksassa, Italiassa ja Tanskassa, ja kyseiset maat ovat ylittäneet myyneillään platinarajan.

Albumin ensimmäinen single 4 Minutes on pitänyt Suomen singlelistan ykkössijaa hallussaan jo neljä viikkoa. Popin kuningatar on julkaissut ennen Hard Candya kymmenen studioalbumia, ja niitä on myyty maailmanlaajuisesti yhteensä yli kaksisataa miljoonaa kappaletta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat