Amy Winehouse sekopäisenä putkaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehouse on joutunut jälleen erikoiseen tilanteeseen, kun hän ilmaantui perjantaina iltapäivällä vapaaehtoisesti poliisikuulusteluihin taannoiseen pahoinpitelyyn liittyen.

Poliisin mukaan Amy Winehouse ei ollut kuitenkaan ”kuulustelukelpoisessa tilassa”, joten sekopäinen artisti joutui viettämään perjantain ja lauantain välisen yön putkassa. Kuulustelua edelsi nimittäin kostea juopotteluilta, jonka tiimellyksessä Amy heitettiin ulos Made In Brasil -baarista hieman puolenyön jälkeen.

Winehousea päästiin kuulustelemaan hänen selvittyään vasta tänä aamuna, ja poppari päästettiin vapaaksi kuulustelujen jälkeen, People uutisoi.

Tapaus liittyy varhain keskiviikkoaamuna tapahtuneeseen katutappeluun, jossa Amy Winehousen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn. Poliisi on vahvistanut lehdelle, että ”24-vuotias nainen” on todennäköisesti saamassa syytteen pahoinpitelystä.

Uusimmat