Hilary Duff tähdittää 90210-sarjaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvulla maailmanlaajuiseen jättisuosioon noussut Beverly Hills 90210 -televisiosarja saa pian jatkoa uusista jaksoista. Sarjan alkuperäiset tähdet ovat jo kasvaneet ulos rooleistaan, joten tilalle tarvitaan nyt uudet tähdet.

Yksi sarjan tähdistä tulee ilmeisesti olemaan poptähti-näyttelijä Hilary Duff, ainakin jos tuottajien suunnitelmat toteutuvat ja Duff suostuu rooliin, E! Online kertoo. Vielä ei ole tietoa tähden mahdollisesta päätöksestä.

Julkaisun tietojen mukaan Hilary Duff nähdään sarjassa Annie Millsin roolissa. Roolihahmo on Beverly Hills High -koulua käyvä teatterista kiinnostunut nuori, joka kuuntelee emo-punkia. Mills kärsii kuitenkin sopeutumisvaikeuksista ja tukeutuu Dixon-veljeensä.

Parikymppinen Hilary Duff tuli suomalaisillekin tutuksi Lizzie McGuire -sarjasta.

Uusimmat