Koira pissi Natalie Portmanin jaloille, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Natalie Portman joutui äskettäin New Yorkissa koiran maalitauluksi. Vierasta lemmikkiä rapsuttamaan kyykistynyt supertähti sai nimittäin uroskoiralta kiitokseksi ”merkkauksen” jaloilleen.

Harmaaseen villakangastakkiin pukeutunut Natalie Portman oli maanantaina viettämässä päiväänsä New Yorkin West Villagessa yhdessä venezuelalaisen laulajapoikaystävänsä Devendra Banhartin ja koiransa kanssa. Toista koiraa tervehtinyt Portman sai kuitenkin annoksen virtsaa kengilleen, New York Post uutisoi.

Pariskuntaa seurannut paparazzi sai tuskin pideltyä kameraansa naurultaan, mutta hän onnistui kuitenkin ikuistamaan Natalien yllättyneen ilmeen tämän huomattua koiran toimet. Supertähti ei kuitenkaan suivaantunut tapauksesta, vaan otti sen huumorilla.

Katso kuvat tilanteesta tästä!

Uusimmat