M Pokora : Dangerous

Singlet · Stara.fi

M Pokora on mielenkiintoinen poptulokas, jolla on nimekkäät taustavoimat. Miehen esikoissinglen tuotannosta on nimittäin vastannut r&b-musiikin kultasormi Timbaland ja Dangerous-singlellä vierailee Timbalandin lisäksi myös Sebastian.

Kappaleena Dangerous on ihan toimivaa laadukasta peruskamaa r&b-rintamalla. Soundit ovat tuhdit ja lahkeet lepattavat mukavasti basarin voimasta. Soundipuolella elementtejä on koostettu alan katalogista tyylillä, mutta kappaleesta jää kuitenkin turhan selvä kierrätyksen maku.

Mitään varsinaista uutta ja erikoista single ei tarjoa melodioiden, soundien tai yleisen tyylin saralla, mutta viisu on silti ihan kelvollista tanssilattiakamaa. Kappaleen kertosäkeen melodiassa on toki myös hivenen hittikoukkua, jonka ansiosta biisi voi nousta runsaan klubi- ja radiosoiton myötä hitiksikin. Takuuvarma hitti tämä ei ole, mutta keskinkertaista todennäköisempi silti.

Pisteet 4/5

Uusimmat