Nightwishin jenkkikeikka peruuntui lentoyhtiön takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen metalliyhtye Nightwish viettää toukokuunsa kiertueen merkeissä Atlantin takana. Yhtye esiintyy alkukuusta Meksikossa, josta se siirtyy parin päivän jälkeen Yhdysvaltoihin. Siirtyminen ei kuitenkaan onnistu aivan alkuperäisten suunnitelmien mukaan.

Nightwish konsertoi 2. ja 3. toukokuuta Mexico Cityssä, josta ryhmän ja soitinten piti siirtyä yhden välipäivän turvin Yhdysvaltoihin. Nopea siirtymä olisi onnistunut vain yhdellä tietyllä lennolla, mutta lentoyhtiö on perunut sen. Tästä syystä jenkkikiertueen ensimmäinen konsertti Sayrevillessä 5. toukokuuta on jouduttu perumaan kokonaan.

Yhtye konsertoi Yhdysvalloissa siten seuraavan kerran vasta 6. toukokuuta Hartfordissa. Sielä matka jatkuu toisen jenkkikeikan jälkeen jo Kanadaan, kun yhtye nousee lavalle Quepec Cityssä 9. toukokuuta. Nightwish palaa kuitenkin takaisin Yhdysvaltoihin 22. toukokuuta kahdeksan keikan ajaksi ennen paluutaan Eurooppaan.

Suomessa Nightwish esiintyy seuraavan kerran 26. kesäkuuta Helsingin Kaisaniemen puistossa.

Uusimmat