Amy Winehousen avioerohuhut roskaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pahassa päihdekoukussa edelleen elävä poptähti Amy Winehouse on joutunut jälleen uuteen huhumyllyyn, kun brittilehdet väittävät hänen löytäneen uuden miehen rinnalleen ja ilmoittaneen vankilassa istuvalle miehelleen hakevansa avioeroa.

Brittiläisen Daily Star -lehden mukaan Winehouse on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan, 22-vuotiaan Alex Hainesin, jonka kuva löytyy esimerkiksi tästä. Alexin ystävät ovat kertoneet pyrkyripojan aina halunneen rikkaaksi ja julkkikseksi. Winehousen lähipiiri on nyt kuitenkin kiistänyt jyrkästi väitteet avioerosta ja kuitannut huhut pelkkinä roskapuheina.

– Jokaisella on varmasti oma mielipiteensä siitä, pitäisikö heidän erota, mutta ainakaan nyt se ei tule tapahtumaan, lähde kertoi People-lehdelle.

Lähde ei kuitenkaan kiistänyt Amyn tapailua uuden miesystävän kanssa. Winehousen vanhemmat ovat viime päivinä tuoneet julki syvän huolestuneisuutensa tyttärensä tilasta. Isä on vaatinut hänen määräämistä mielisairaalaan ja äiti haluaisi tyttären pysyvän erossa aviomiehestään. Hänelle avioero olisi helpotus.

Uusimmat