Cameron Diaz iskee hanskat tiskiin vuodeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Cameron Diaz on päättänyt pitää sapattivuoden Hollywoodin humusta ja elokuvamaailmasta. Isänsä viime viikolla menettänyt tähti paljasti suunnitelmansa jo ennen läheisensä menettämistä, mutta isän poismeno on vahvistanut päätöstä.

– Haluan pitää kokonaisen vuoden vapaata. Haluan vain elää ja pitää hauskaa. Se on parasta. Tänä vuonna päätin, tiedättehän, että on paljon asioita, joita olen aina halunnut tehdä, ja nyt on niiden aika, Cameron Diaz kertoi W-lehdelle.

35-vuotias supetähti aloittaa sapattivuotensa parhaillaan työn alla olevan My Sister’s Keeper -elokuvan kuvausten jälkeen. Elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2009.

– Haluan tutustua itseeni. Se kuulostaa niin kornilta, etten voi uskoa sanovani sitä, mutta joskus tulee aika, jolloin sitä haluaa tietää kuka sinä olet. Haluan ottaa selvää asioista, joista olen kiinnostunut ja viettää aikaa ihmisten kanssa, jotka ovat minulle tärkeitä.

Uusimmat