Teinitähti Miley Cyrus yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vasta 15-vuotias teinipoppari ja Disney-näyttelijä Miley Cyrus on päässyt urallaan jo pitkälle ainakin mitä tulee skandaalijulkisuuteen. Lindsay Lohanin ja Britney Spearsin perilliseksi veikattu neitokainen on alkanut jo nyt lunastaa näitä odotuksia.

Tähän mennessä Miley on poseerannut verkkoon levinneissä seksikkäissä ”herutuskuvissa” muiden muassa alusvaatteisillaan, kylvyssä ja bikineissä. Entertainment Tonight -ohjelma paljasti eilen, että teini-ikäinen Miley Cyrus poseeraa mahdollisesti yläosattomissa Vanity Fair -lehden kesäkuun numerossa ja lehden kannessa.

Luonnollisestikaan kuvissa ei näy nuoren tähden intiimejä ruumiinosia, mutta siitä huolimatta väitetty yläosattomissa poseeraaminen on jo nyt saanut suoranaisen vastalauseiden myrskyn Yhdysvalloissa. Erityisesti Mileyn Cyrusin asema lasten- ja nuortenohjelmia tuottavan Disneyn leivissä on asetettu kyseenalaiseksi.

Esimakua Vanity Fair -lehden kuviksi väitetyistä otoksista löytyy esimerkiksi tästä! Kerro artikkelin alta tai tästä mielipiteesi siitä, meneekö 15-vuotiaan esiintyminen yläosattomissa mielestäsi jo liian pitkälle?

{democracy:36}

Uusimmat