Big Brother skandaalipäätökseen Yhdysvalloissa

Big Brother · Stara.fi

Yhdysvalloissa on saatu jälleen uusi Big Brother -voittaja. Tällä kertaa tapaukseen liittyy skandaalimaisia aineksia. Tuore voittaja on nimittäin Adam Jasinski, joka oli vielä maaliskuun alussa vähällä saada kenkää koko kisasta.

Jasinski aiheutti nimittäin mittavan skandaalin haukuttuaan autistisia lapsia jälkeenjääneiksi. PR-managerina ja muotisuunnittelijana siviilissä toimiva Jasinski on työskennellyt autististen lasten parissa United Autism -säätiön kautta. Big Brotherissa hän kertoi kanssakilpailijoilleen työstään.

– Olen töissä vammaisille lapsille tarkoitetussa kampaamossa, jossa jälkeenjääneet (”retards”) voivat kokoontua ja laitattaa hiuksensa, Jasinski totesi karusti.

Muut kilpailijat ottivat hänen puheensa hyvin vakavasti ja tivasivat syytä moiseen kielenkäyttöön.

– Vammaisia lapsia. Minä saan kutsua heitä miksi haluan, koska teen töitä heidän kanssaan joka päivä. En sanonut mitään pahaa, Adam Jasinski perusteli.

Tämän jälkeen kilpailijat ilmoittivat tuotantoyhtiölle, että he haluavat ulos talosta mikäli Jasinskia ei potkita ulos talosta. Myös mainostajat vetivät kampanjoitaan pois ohjelmasta kohun takia. Adam onnistui kuitenkin kuin ihmeen kautta pysymään talossa ja vieläpä voittamaan lopulta koko kilpailun.

Kohun takia voittaja menetti kuitenkin työpaikkansa autistisäätiössä, mutta se häntä tuskin haittaa, sillä Adam Jasinski kuittasi palkinnoksi 500.000 dollaria. Hän lupasi lahjoittaa 100.000 dollaria palkinnostaan entiselle työnantajalleen.

Uusimmat