Radio NRJ järjestää suurkonsertin Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radio NRJ järjestää jälleen suuren suosion saavuttaneen NRJ In the Park -konsertin Särkänniemen Elämyspuistossa Tampereella. Konsertin artistitarjonnasta löytyy tuttuun tapaan vaikuttavia kotimaisia nimiä.

Särkänniemen lavalle perjantaina 16. toukokuuta nousevat tamperelaiset Flinch, Lovex ja DCX. Elektronista tanssimusiikkia yleisölle tarjoilee Euroviisuistakin tutuksi tullut Cristal Snow. Rokimpaa musiikkipuolta edustavat ensimmäisen pitkäsoittonsa helmikuussa julkaissut Herra Ylppö ja Ihmiset, vuoden kotimainen tulokas Emma-palkinnon saajaksi ehdolla ollut The Giant Leap sekä huippusuosittu rockyhtye Poets of the Fall.

Konserttiin ei ole ikärajaa eikä erillistä pääsymaksua, vaan mukaan pääsee Elämyspuiston Aluelipun hinnalla. Konsertti alkaa klo 18.00 ja päättyy noin klo 22.00. Särkänniemen Elämyspuisto avataan yleisölle jo klo 12.00 ja paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat