Taio Cruz : Come On Girl

Singlet · Stara.fi

Taio Cruz on mielenkiintoinen uusi tuttavuus, jonka esikoisalbumi Departure julkaistaan lähiaikoina. Taio on musiikillinen monilahjakkuus, joka tuo tyylillisesti mieleen lähinnä parin vuoden takaisen Mikan sekä kotimaisen Cristal Snow’n.

Cruz on itse säveltänyt, sanoittanut, tuottanut ja tietenkin myös esittänyt esikoissinglensä nimeltä Come On Girl. Kappale on varsin hauskankuuloista electrodiscoa. Mitään suurempaa yksittäistä koukkua kappaleesta ei löydy, mutta kokonaisuus on mielenkiintoinen.

Taion vokaalit ovat nekin aika peruskauraa, eikä kertosäkeessä ole juuri potkua. Silti paketti toimii mukavasti taustamusiikkina. Radioversion parasta antia on naisvokaaleilla toteutettu lyhyt rap-osuus. Loppuosan ”c’mon girl”-hokemat menevät jo hieman liiaksi kornin puolelle.

Taio Cruz tarjoilee esikoissinglellään kuitenkin mielenkiintoisen paketin kauraa, jonka perusteella tulossa lienee mielenkiintoinen esikoisalbumi. Tästä singlestä ei saa vielä hittiä, mutta ehkä seuraavasta?

Pisteet 3/5

Uusimmat