Vanilla Ice ei saa syytettä vaimon hakkaamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huhtikuun 10. päivänä vaimonsa pahoinpitelystä Floridassa pidätetty ysäritähti Vanilla Ice ei tule saamaan syytettä pahoinpitelystä. Palm Beachin alueen yleinen syyttäjä on nimittäin tehnyt asiassa syyttämättäjättämispäätöksen.

Päätöksen taustalla on todistusaineiston niukkuus, sillä syyttäjä ei usko näytön riittävän tuomioon. Tapauksella ei ole lainkaan todistajia, ja pahoinpidellyksi väitetty Laura-vaimo on hänkin muuttanut kertomustaan tutkinnan edetessä. Hän kuitenkin väittää edelleen miehensä lyöneen ja potkineen häntä.

Vanilla Ice, oikealta nimeltään Robert Van Winkle, on asianajajansa välityksellä kiistänyt syyllistyneensä pahoinpitelyyn ja kertonut, että kyseessä oli vain sanallinen riita, People uutisoi. Nyt vaimo hakee Vanilla Icelle lähestymiskieltoa.

Uusimmat