Hulk Hogan rasvasi tyttärensä takamuksen, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wrestlingin, eli showpainin kaikkien aikojen kiistaton ykköstähti Hulk Hogan on nykyisin erittäin lämpimissä väleissä 19-vuotiaan tyttärensä Brooke Hoganin kanssa. Silti tuoreet kuvat yllättivät jopa paparazzit, sillä niissä isä levittää aurinkorasvaa rohkeasti tyttärensä takamukseen.

Perheensä kanssa uima-altaalla mukavan aurinkoista päivää viettänyttä Brookea ei näyttänyt häiritsevän lainkaan, että hänen takapuoltaan ja reisiään hieroi poikaystävän sijaan hänen oma isänsä. Poikaystävää ei tällä hetkellä ilmeisesti kuitenkaan ole, sillä isä on hyvin tarkka tyttärensä kumppaneista. Kuvat Brooke ja Hulk Hoganista löytyvät tästä!

Ensi viikolla 20 vuotta täyttävä Brooke on ehtinyt urallaan jo levyttää ja esiintyä isänsä televisiosarjassa. Hän oli toissa vuonna ensimmäinen alaikäinen, eli alle 21-vuotias, joka poseerasi FHM-miestenlehden kannessa. Brooke tekee pian myös uuden aluevaltauksen elokuvien puolelle Little Hercules in 3D -elokuvassa.

Uusimmat