Black Eyed Peas ei boikotoi Kiinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Black Eyed Peas -yhtyeen jäsen Will.I.Am, oikealta nimeltään William Adams, on kiistänyt huhut, joiden mukaan hänen yhtyeensä ei esiintyisi Kiinassa.

Hänen mukaansa yhtyeellä ei ole aikomuksia boikotoida Kiinaa, vaikka monet muut yhtyeet ja tähdet ovat peruuttaneet vierailunsa maassa heikon ihmisoikeustilanteen takia. Tähän mennessä matkansa ovat peruneet muiden muassa George Clooney, Mia Farrow, Steven Spielberg ja Richard Gere, jotka yrittävät saada muitakin perumaan matkansa.

Will.I.Am perustelee yhtyeensä päätöstä sillä, että vaikka tilanne maassa on ”sekaisin”, ei siitä saa silti rangaista koko maata.

– Nyt on meneillään kaikenlaista Kiinan boikottia. Ihmiset haluavat boikotoida Olympialaisia, mutta samalla rangaistaan myös ihmisiä, joilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Eihän Yhdysvaltojakaan boikotoida sen takia mitä teemme Irakissa, Will.I.Am kertoi Mirror-lehden mukaan.