Britney Spears harjoittelee jo uuteen televisiorooliinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin erittäin hyvät arvostelut televisioesiintymisestään saanut poptähti Britney Spears nähdään pian uudelleen samaisessa How I Met Your Mother -televisiosarjassa. Paluu televisiokameroiden eteen on nyt vahvistunut, sillä Britney oli eilen mukana kyseisen käsikirjoituksen harjoittelutilaisuudessa Fox-studioilla.

Popparin edellinen vierailu CBS-kanavan sarjassa rikkoi maaliskuussa sarjan katsojaennätykset, ja tuottajat ovat nyt innoissaan saadessaan Spearsin sarjaansa mukaan vielä uudelleen. Hänen roolihahmonsa on Abby-niminen vastaanottovirkailija.

Pirteä Britney saapui harjoituksiin heti aamutuimaan puoli yhdeksältä. Sitä ennen hän oli noutanut mukaansa take-away -kahvin kansainvälisen kahvilaketjun liikkeestä. Britneyn toinen esiintyminen sarjassa nähdään Yhdysvalloissa Everything Must Go -nimisessä jaksossa 12. toukokuuta, Access Hollywood kertoi.