Fintelligens tekee paluun Pipefestissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen hiphop-duo Fintelligens tekee kauan odotetun paluunsa elokuun alussa Vuokatissa järjestettävässä Pipefest-tapahtumassa, kun suomalaisen hiphop-musiikin pioneerikaksikko Elastinen ja Iso H nousevat yhdessä lavalle ensimmäistä kertaa vuosiin.

Kahdeksatta kertaa Vuokatinrinteillä Kainuussa järjestettävässä Pipefestissä nähdään kotimaisia rap-artisteja sekä ulkomaan vieraita. 1. – 2. elokuuta vietettävässä tapahtumassa esiintyvät Fintelligensin lisäksi muun muassa Asa ja Jätkäjätkät, Conscious Youths, Cheek, Reilukerho, Pyhimys, Stepa, Freepoint Crew, Aztra, Laineen Kasperi ja Jontti & Jodarok.

Vuokatinrinteille saapuu myös mielenkiintoinen vieras lahden takaa Ruotsista. Syksyllä uuden pitkäsoittonsa julkaiseva Sundsvall-lähtöinen Supersci kuuluu maansa englanninkielisen rap-musiikin pioneereihin. Omana ripauksenaan he sekoittavat kappaleisiinsa ruotsalaista kansanperinnettä sekä pohjoismaista melankoliaa muodostaen mielenkiintoisen kokonaisuuden, josta pipefestiläiset pääsevät nauttimaan elokuussa.

Hiphopkulttuurille omistettu festivaali sisältää perinteisesti myös ohjelmaa breakdancen ja beatboxingin osa-alueilta.