Hurjapää loukkaantui moottorikelkkastuntissa Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetään tänä viikonloppuna FMX Show -tapahtuma, jossa nähdään eturivin hurjapäitä moottoripyörä- ja moottorikelkkastunttien, eli freestyle motocrossin merkeissä.

Norjalainen moottorikelkkahurjapää Alexander Nordgaard loukkaantui kuitenkin perjantain harjoituksissa pari tuntia ennen ensimmäistä esitystä. Hän päästi epäonnistuneen tempun seurauksena irti kelkastaan ilmalennon aikana ja putosi maahan.

Staran saamien tietojen mukaan sairaalaan kiidätetyn Nordgaardin reisiluu on murtunut, mutta muuten hänen vointinsa on hyvä. Luonnollisestikaan Nordgaard ei kykene esiintymään tapahtumassa, mutta muilta osin lauantain show’ssa on luvassa vauhdikasta menoa ja hurjia hyppyjä.

Lauantain esitys nähdään Tampereen Hakametsän jäähallissa kello 15.00 alkaen. Lisätietoja tapahtuman verkkosivustolta www.fmxshow.com.