Paola Suhonen suunnitteli Googlen grafiikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen muotisuunnittelija Paola Suhonen ja hänen siskonsa Pirjo Suhonen ovat suunnitelleet hakukone Googlelle uusia grafiikoita. Perinteisen etusivun Google-logon lisäksi parivaljakon IVANAhelsinki on suunnitellut grafiikan myös hakukoneen personoidulle iGoogle-palvelulle.

Suhosten lisäksi teemoja ovat suunnitelleet myös lukuisat muut nimekkäät suunnittelijat kuten Mark Ecko, Oscar de la Renta, Dolce&Gabbana sekä viihdetähdet Coldplay, Ronnie Wood, Beastie Boys ja Jackie Chan. Ennen teeman valintaa tulee ottaa käyttöön personoitava iGoogle -etusivu tästä. IVANAhelsinki ja muut design-teemat ovat saatavissa tästä.

Personoitava iGoogle-palvelu antaa käyttäjien muokata hakupalvelun etusivulla nähtävää sisältöä. Palvelun perusasetuksissa etusivulla näkyvät Tietoviikko, ITViikko, Sportti.com, Talentum-uutiset, Ylen pop-uutiset sekä viihdelehti Staran tuoreimmat otsikot.