Playboy-tähti perui Suomen matkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikkien aikojen nuorin Playboy-tyttö Spencer Scott on perunut matkansa Suomeen. 19-vuotiaan neitokaisen oli määrä saapua Suomeen viikonloppuna ja osallistua sunnuntaina täkäläisen matkanjärjestäjän risteilylle Silja Europalla.

Kuuluisa-risteilyä on markkinoitu Playboy-lehden keskiaukeamalla viime vuoden lokakuussa esiintyneen Spencer Scottin nimellä ja kilpailupalkintoina on ollut esimerkiksi poreallastreffit hänen kanssaan.

”Kuuluisa Risteily -kilpailu on tietokilpailu, jossa voit voittaa unohtumattoman poreallas-tapaamisen aidon Playboy Playmate 2007 October, Spencer Scottin kanssa”

Spencer Scott syyttää matkansa peruuntumisesta risteilyn järjestäjiä. Hänen mukaansa matka peruuntui, koska tapahtuman järjestäjät eivät vastanneet yhteydenottoihin, eivätkä ottaneet itse yhteyttä, Ilta-Sanomat kertoi tänään.

– Tuloni peruuntuminen on siis täysin heidän syytään. Heidän toimintansa oli epäreilua ja epäammattimaista, Spencer valitteli Ilta-Sanomille.