Billy Bob Thorntonin 14-vuotiaalla pojalla 22-vuotias seksikumppani?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Angelina Jolien kanssa taannoin heilastellut näyttelijä Billy Bob Thornton on joutunut tukalaan tilanteeseen, kun hänen 14-vuotiaan poikansa epäillään joutuneen seksuaalisen ahdistelun uhriksi.

Poliisi tutkii parhaillaan väitteitä, joiden mukaan William Thornton on ollut seksisuhteessa 22-vuotiaan naisen kanssa. TMZ-julkaisun mukaan asia tuli julkisuuteen, kun naisen entinen poikaystävä teki asiasta ilmoituksen poliisille.

Mikäli väitteet pitävät paikkansa, on nainen syyllistynyt mahdollisesti lapsen seksuaaliseen ahdisteluun. Sekä William että näyttelijä-isä ovat julkaisun tietojen mukaan olleet jo poliisikuulusteluissa. William ja hänen 13-vuotias veljensä Harry James ovat Billy Bobin ja hänen entisen vaimonsa Pietra Dawn Cherniakin lapsia.

Nykyisin 52-vuotias isä Billy Bob Thornton oli aiemmin naimisissa itseään peräti 20 vuotta nuoremman Angelina Jolien kanssa.