Teinitähti Miley Cyrus on pian miljardööri!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kohuteini, 15-vuotias laulaja-näyttelijä Miley Cyrus, on noussut nopeasti megaraskaaseen sarjaan ainakin tulojensa perusteella. Tämän vuoden loppuun mennessä Disney-tähden omaisuuden uskotaan ylittävän miljardin dollarin rajapyykin.

Miljardi dollaria vastaa tällä hetkellä noin 620.000.000 euroa, joten Hannah Montana -tähdellä ei ole jatkossa pulaa pikkurahasta. Suoraa käteistä rahaa omaisuus ei tietenkään ole, sillä suuren osan siitä käsittää hänen kiertueensa, oheistuotteensa ja levymyyntinsä arvo.

People-lehden mukaan Mileyn oheistuotebisneksen arvo on jo nyt noin 650 miljoonaa euroa, ja tähti ottaa tietenkin osuutensa myynnistä. Viime vuonna järjestetty kiertue tuotti pelkästään avausviikonloppunaan noin 19 miljoonaa euroa, ja kiertue kesti yhteensä yli kaksi kuukautta. Omaelämäkertansa kirjoittamisesta Miley saa miljoonien lisäksi palkkion.

Varsinaista palkkaa Miley Cyrus sai viime vuonna noin 12 miljoonaa euroa. Monien muiden lapsitähtien tapaan neitokainen itse pääsee käsiksi rahoihinsa vasta 18-vuotiaana. Siihen saakka varat ovat Mileyn vanhempien hallinnassa.