50 Centin kultaketju varastettiin kaulasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent joutui tukalaan tilanteeseen äskettäin konsertoidessaan Afrikassa. Kesken konsertin yleisön joukosta nimittäin kiipesi lavalle nuori mies, joka varasti massiivisen kultaketjun suoraan artistin kaulasta.

Turvamiehet ja mukana esiintyneet artistit ehtivät hädintuskin auttaa tilanteesta tyrmistynyttä Fiftyä. Varas pääsi pakenemaan yleisön joukkoon, minkä johdosta konserttisaliin syntyi kaaos. 50 Cent ja konsertin turvamiehet jahtasivat miestä yleisön joukossa, ja esiintymislavallakin vallitsi sekasorto.

Lopulta 50 Cent sai miehen kiinni ja antoi tälle niin sanotusti isän kädestä. Arvokas kaulakorukin saatiin takaisin. Katso TMZ-julkaisun video tilanteesta tästä!

Korostettakoon, että kyse ei ollut missään nimessä ryöstöstä, vaan varkaudesta. Ketjun arvosta riippuen kyseeseen voisi tulla myös törkeä varkaus. Ryöstö-nimikkeeseen vaadittavaa uhkaa Fiftyn henkeen ja terveyteen ei tilanteesta aiheutunut.