Britney Spears tuhosi kotinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears vaikutttaa selvinneen pitkästä ja raskaasta alamäestään, kun hän on alkanut luoda uutta televisiouraa. Homma lähti kuitenkin viime syksynä ja talvena käsistä sillä seurauksella, että Britney tuhosi kotinsa.

Malibusta vuokraamassaan asunnossa viime vuoden syyskuusta saakka asunut poppari maksoi asunnostaan vuokraa 35.000 dollaria kuukaudessa, mutta jätti lopulta asunnon karmeaan kuntoon, National Enquirer uutisoi. Lehden mukaan marmorilattiat olivat täynnä syviä naarmuja, keittiön pinnat oli tuhottu ja yleensä ottaen kaikki huonekalut oli rikottu.

Britney Spears ei vaivautunut siivoamaan asuntoaan pois muuttaessaan, vaan jätti talon täyteen erilaista rojua. Tupakantumppeja, tyhjiä viinipulloja ja koiran jätöksiä oli runsaasti ympäri taloa.

– Talo oli raunioina. Tupakanpolttamia jälkiä ja tupakantumppeja oli joka puolella. Huonekalut oli tuhottu ja täynnä erilaisia tahroja. Kalliita maljakoita oli rikottu keittiössä ja patiolla. Jääkaapissa oli mädäntynyttä ruokaa ja viiniä oli matoilla ja jopa katossa, lähde kertoi lehdelle.

Lisäksi käyttämättömässä uima-altaassa oli paljon levää. Lehden tietojen mukaan Britney ei enää tammikuisen sairaalareissunsa jälkeen halunnut palata Malibun kotiinsa.