Sairas Avril Lavigne perui lisää keikkojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne joutui viime viikolla perumaan konserttinsa vain tuntien varoitusajalla kurkunpäätulehduksen takia. Edelleen sairastava poppari on nyt joutunut perumaan lisää keikkojaan.

Viime viikolla peruuntui kaksi keikkaa San Diegossa. Avril joutui pyytämään anteeksi raivostuneilta faneiltaan, jotka saivat tiedon peruuntumisesta vasta saavuttuaan konserttipaikalle. Nyt on peruuntunut myös kuusi uutta keikkaa Kaliforniassa ja Washingtonissa.

Tämän hetkisten tietojen mukaan Avril nousee seuraavan kerran lavalle vasta brittikiertueensa aloituskonsertissa Glasgow’ssa 26. toukokuuta. Brittiturnee sisältää yhteensä kahdeksan keikkaa. Niiden jälkeen Avril suuntaa hiljalleen myös kohti Helsinki, jossa hänen on määrä esiintyä 30. kesäkuuta.