Britney Spears viimeinkin voitokas oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ja hänen ex-aviomiehensä Kevin Federline olivat molemmat läsnä huoltajuuskiistaansa liittyvässä oikeudenkäynnissä eilen Los Angelesissa. Tähän saakka Spears on kärsinyt takaiskuista toisensa jälkeen, mutta nyt tunnelma oikeussalissa on muuttunut.

Britney sai nimittäin oikeudenkäynnissä lisää oikeuksia lastensa tapaamisen suhteen ja molemmat osapuolet myönsivät, että tilanteessa on tapahtunut edistystä, TMZ uutisoi. Päätöksen mukaan poppari saa tavata lapsiaan nyt valvotusti kolme kertaa viikossa. Pariskunnan kahden lapsen huoltajuus säilyy kuitenkin vielä kokonaan Kevinillä, mutta päätös on silti merkittävä virstanpylväs Britneylle.

Britney Spears menetti lastensa huoltajuuden sekä tapaamisoikeuden kokonaan tammikuun alussa, kun viranomaiset toimittivat tähden pakkohoitoon sairaalaan. Spears oli myös linnoittautunut asuntoonsa yhdessä lasten kanssa, eikä suostunut luovuttamaan heitä lasten huoltajalle Kevin Federlinelle. Kaksi kuukautta sitten Britney sai oikeuden tavata lapsian valvotusti.