David Hasselhoff raivoistui saatuaan kenkää Ritari Ässästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositun Ritari Ässä -televisiosarjan päätähtenä 80-luvulla maailmanmaineeseen noussut David Hasselhoff on raivostunut tuotantoyhtiölle, joka työstää sarjasta parhaillaan uusia jaksoja. Hänet on nimittäin pudotettu pois koko projektista.

Hasselhoffin mukaan idea suosikkisarjan tuomisesta 2000-luvulle oli hänen ideansa, ja juuri hän esitteli suunnitelman studion johdolle. Johtajat halusivat kuitenkin luotsata Ritari Ässä -sarjaa uusille vesille jo sarjan pilottijaksossa, joten kasaritähden ideat sivuutettiin ja David Hasselhoff jätettiin ulos projektista.

David Hasselhoff olisi voinut tehdä cameo-rooleja tulevissa sarjan jaksoissa, mutta se ei tähdelle riittänyt. Nyt laulaja-näyttelijä on tulistunut studiolle ja kertonut, ettei hänellä ole enää mitään tekemistä televisiosarjan uusien jaksojen kanssa kanssa.

– Minä vein projektin NBC:lle. He lukivat ehdotukseni, jossa oli mukana Michael Knight ja hänen poikansa, ja he ilmoittivat minulle suostuvansa projektiin. He pyysivät minua vierailemaan sarjassa ja mainostamaan sitä, mutta se ei vastannut minun suunnitelmiani, David Hasselhoff kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Televisiosarjan pilottijakso esitettiin Yhdysvalloissa aiemmin tänä vuonna, mutta se ei osoittautunut menestykseksi. Hasselhoffin mukaan syynä on nostalgian puute.

– Olisin voinut tuoda paljon enemmän Michael Knightia ja nostalgiaa sarjaan. Nyt he menettivät suuren yleisön, koska se ei ollut retroa. Retro olisi ollut koko jutun pointti.