Jarkko Ruutu teloi Elisha Cuthbertin poikaystävän, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 24-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Elisha Cuthbert on ollut viime päivinä runsaasti esillä maailman viihdemedioissa jokapäiväisten bikinikuviensa ja uuden poikaystävänsä johdosta.

Elisha Cuthbert seurustelee nykyisin NHL:n Calgary Flames -joukkueessa pelaavan Dion Phaneufin kanssa, ja pariskunta on viettänyt tämän viikon leppoisaa kuhertelulomaa Havajilla. Samalla parin viime päivän aikana on saanut runsaasti huomiota myös kaksi vuotta sitten julkaistu YouTube-video, jossa Phaneuf telotaan jääkiekkopelissa, ja telojana on suomalainen Jarkko Ruutu.

Videolla Jarkko Ruutu taklaa Dionin laitaan ja Phaneuf haastaa Ruutun tappeluun pudottamalla hanskansa jäähän. Ilmeisesti luistelutaidoissa on kuitenkin vielä opettelemista, sillä katsojien ja selostajien riemuksi tappelu päättyy erittäin nolosti, kun Ruutu kiskaisee Dionin vaivihkaa selälleen kesken riidanhaastamisen ja tilanne päättyy siihen, kun Dion keräilee hanskojaan yksin jäältä.

Katso video tapauksesta tästä tai tämän artikkelin alta.