Lahteen suunnitellaan uutta jättifestivaalia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi saa ensi vuoden kesällä uuden jättifestivaalin, jos RHS Promotionsin suunnitelmat käyvät toteen. Supertähti Timbalandin elokuisen konsertin järjestäjät ovat nimittäin työstämässä Lahteen myös nelipäiväistä festivaalia, jonka kävijätavoite on peräti 100.000 ihmistä.

Yleisradion uutisten mukaan Mukkulan rannassa Lahdessa järjestettäville festivaaleille on jo nyt kiinnitetty esiintymään esimerkiksi jenkkitähti Fall Out Boy. Neuvotteluja käydään lisäksi Timbalandista, Usherista ja Justin Timberlakesta. Näiden suunnitelmien toteutuessa festivaali olisi maamme merkittävin festivaalitapahtuma alallaan.

Esimakua tulevasta saadaan 23. elokuuta, kun saman järjestäjän konsertissa Lahden mäkimontussa esiintyy tämän hetken menestyksekkäin hiphop- ja r&b-tuottaja Timbaland.