Fergie teloi nilkkansa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeestä tunnetuksi tullut ja sittemmin menestyksekkäästi soolouralle siirtynyt Stacy ”Fergie” Ferguson bongattiin toissailtana juhlatunnelmissa New Yorkissa. Maanantainen iltapuku oli vaihtunut rennompaan asuun, mutta täyden jalassa oli edelleen korkokengät.

Wawerly Inn -ravintolassa juhlinut poptähti suuntasi loppuillasta ulos klubilta, kun hänen oikean jalan korkokenkänsä antoi yllättäen periksi sillä seurauksella, että tähti nyrjäytti nilkkansa. Kivusta huolimatta Fergie väläytti tilanteen jälkeen kuvaajille väkinäisen hymyn ennen kuin hänet saatettiin autoon potemaan nilkkaansa.

Tilanne tallennettiin paikalla olleiden paparazzien muistikorteille, ja kuvia tapauksesta löytyy verkosta esimerkiksi tästä. Ilmeisesti mitään suurempaa vammaa jalkaan ei kuitenkaan syntynyt, vaikka tilanne näyttää kuvissa aikamoisen rajulta.