George Clooney: Paris Hilton on lahjaton!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti George Clooney on sivaltanut seurapiiriperijär Paris Hiltonia todeten tämän lahjattomaksi. Komistuksen mukaan Hilton-fanien ei pitäisi edes olettaa, että neitokaisella on lahjoja näyttelijänä.

Clooneyn mukaan nykyisin monet nuoret tähdet olettavat olevansa hyviä näyttelijöitä vain koska he saavat rooleja ja tekevät niillä rahaa.

– On hassua, että nuoret näyttelijät saavuttavat taloudellisen menestyksen ja saavat töitä näyttelijänä, olivat he sitten lahjakkaita tai eivät. Sitä tapahtuu edelleen, ja siksi esimerkiksi Paris Hilton on näyttelijä. Nyt olen varmasti ongelmissa Hiltonin kanssa, George Clooney naureskeli Rolling Stone -lehden haastattelussa.

Perijättärenä ja laulajana tutuksi tulleella Hiltonilla on takanaan jo lukuisia elokuvarooleja, mutta varsinaista menestystä ei ole tietenkään vielä tullut. Seuraavaksi hänet nähdään valkokankaalla – tai suoraan DVD:llä – elokuvassa Repo! The Genetic Opera, joka saa ensi-iltansa vielä tämän vuoden puolella.