Waldo’s People julkaisee kokoelmalevyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvulla menestynyt kotimainen danceyhtye Waldo’s People julkaisee 11. kesäkuuta kokoelmalevyn Back Again: The Greatest Hits. Mukana on vanhojen kappaleiden lisäksi myös kaksi uutta kappaletta.

Uusista kappaleista levyn nimikappale Back Again julkaistaan digitaalisesti 19. toukokuuta. Biisi on syntynyt Marko ”Waldo” Reijosen ja Ari Lehtosen yhteistyönä. Lehtonen on suomalaissyntyinen ruotsalaistuottaja ja biisintekijä, jonka kanssa Waldo kirjoitti aikoinaan Waldo’s Peoplen isoimmat hitit.

Waldo ja Waldo’s People julkaisivat vuosina 1995 – 2000 yhteensä neljä albumia, jotka kaikki myivät kultaa. Kaikkiaan levyjä myytiin yhteensä yli 100.000 kappaletta. Waldon hittejä olivat kappaleet Feel So Good, It´s About Time ja Move Your Body. Waldo’s People kappaleista I Dream, 1000 Ways ja U Drive Me Crazy. Viimeksi mainittu myi kultaa singlenä ja nousi single- ja tanssilistoille esimerkiksi Kanadassa ja muissa Pohjoismaissa.

Waldo’s People palasi lavalle lähes kahdeksan vuoden tauon jälkeen viime tammikuussa Vantaan Tulisuudelmassa. Keikka oli loppuunmyyty, minkä seurauksena bändi lähtee kesällä kiertämään Suomea alkuperäisellä kokoonpanolla.