Paris Hilton kiistää kihlautumisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Good Charlotte -yhtyeestä tutun Benji Maddenin kanssa seurusteleva miljoonaperijätär Paris Hilton on kiistänyt väitteet pariskunnan kihlautumisesta. Muutaman kuukauden ajan seurustelleet parin kerrottiin kuluneella viikolla kihlautuneen, mutta Hilton on asiasta eri mieltä.

Huhut saivat alkunsa, kun Paris Hilton nähtiin pitämässä vasemmassa nimettömässään timanttisormusta. Parisin ystävä Nicole Richie on kihloissa Benjin veljen kanssa, ja pari suunnittelee avioituvansa tulevana kesänä. Hiltonin epäillään haluavan avioitua samaan aikaan ystävänsä kanssa.

Paris on vahvistanut, että hän ja Benji ovat keskustelleet avioliitosta, mutta kyseinen sormus ei hänen mukaansa ollut kihlasormus, vaan lahja. Huhuja kiistäessään Hilton kuitenkin totesi haluavansa olla Benjin kanssa ikuisesti yhdessä.