Hollywood-tähdellä ladattu ase käsimatkatavaroissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Dennis Farina on joutunut tukalaan tilanteeseen, kun hänen hallustaan löytyi lentokentän turvatarkastuksessa ladattu ase. Tapahtui Vegasissa -elokuvan tähti pidätettiin välittömästi.

Pidätys tapahtui Los Angelesin LAX-lentokentällä kahdeksan maissa tänä aamuna, kun Dennis Farinan käsimatkatavaroista löytyi yllättäen ladattu 22-kaliiperinen käsiase, TMZ uutisoi. Lähtevälle lennolle matkalla ollut Farina kertoi unohtaneensa aseen laukkuunsa automatkalla Arizonasta Los Angelesiin

64-vuotias näyttelijä on aiemmin toiminut 19 vuotta poliisina Chicagossa. Hänellä ei silti ole lupaa kantaa ladattua asetta. Farina vietiin pidätyksen jälkeen Van Nuysin poliisilaitokselle, jossa FBI kuulusteli häntä. Näyttelijälle on määrätty 25.000 dollarin takuusumma, mutta hän on edelleen pidätettynä.

Farinaa syytetään ilmeisesti aseen hallussapidosta julkisella paikalla. Hallussapito lentokentän alueella voidaan katsoa yritykseksi salakuljettaa tappava ase lentokoneeseen, mikä on raskauttava seikka oikeudessa.