Bai Ling vilautteli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinalaissyntyinen näyttelijä Bai Ling on nähty usein paljastelemassa intiimejä ruumiinosiaan julkisilla paikoilla. Vartalonsa peittelyyn mitä ilmeisimmin kyllästynyt tähti on nyt bongattu vilauttelemassa uimarannalla.

Bikineihin sonnustautunut näyttelijä vietti runsaasti aikaa myös yläosattomissa, ja rannalla temmeltänyt tähti ei aina viitsinyt peittää rintojaan edes käsillään. Katso tuoreet kuvat tästä. Bai Ling nähtiin viime vuonna eroottissävytteisissä kuvissa myös lehtien palstoilla.

37-vuotias amerikkalaistunut tähti on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi The Crow, Storm Watch, Lords Of Dogtown, The Hustle ja Razor. Varsinainen läpimurto ei ole kuitenkaan vielä tapahtunut.

Bai Ling näytteli myös Star Wars: Episode III -elokuvassa, mutta hänen kohtauksensa leikattiin pois lopullisesta valkokangasversiosta.