Jenni Vartiainen: Yöunien menetys yllätti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen popmusiikin kärkikaartiin nykyisin lukeutuva Jenni Vartiainen tuli suomalaisille tutuksi Popstars-ohjelman myötä, mutta nykyisin hän tekee hieno uraa sooloartistina. Bändin jäsenestä soolouralle siirtyminen on tuonut myös yllätyksiä.

– Se on yllättänyt, että miten paljon voin menettää yöuniani. Jotenkin tätä elää 24 tuntia vuorokaudessa. Ylipäätään en ole missään töissä, vaan tämä on elämäntapa, joka on tullut osaksi minua. Tavallaan myös se on yllättänyt, että miten syvälle parhaimmillaan voi mennä kaikissa asioissa ja mikä rikkaus tässä kaikessa tekemisessä on, Jenni Vartiainen kertoi Staralle.

– Kaikki on vasta alussa, kun nythän mä vasta ensimmäisen kerran teen kaiken. Kun meillä on kymmenen sormea, niin me ollaan vasta matkalla tuossa pikkurillin kynnen jälkeen. Meillä on niin paljon hienoja juttuja vielä tulossa.

Lue Jennin koko haastattelu tästä!