Uutisankkuri: ”Mitä vi**ua teet?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisilla televisionkatsojilla oli mennä kahvit väärään kurkkuun maanantaina, kun uutisankkuri kiroili suorassa lähetyksessä. NBC-kanavan erittäin arvostettu uutistenlukija Sue Simmons pyysi tapahtunutta pian anteeksi niin ikään suorassa lähetyksessä.

Koominen tilanne sattui, kun Simmons ja toinen ankkuri lukivat kuvanauhan ”alla” uutistekstejään. Täysin yllättäen Simmons tiuskaisi studiossa kovaan ääneen ”Mitä vi**ua teet?”. Tämän jälkeen studioon laskeutui syvä hiljaisuus, kun ankkuri tajusi tiuskaisun menneen suorana lähetyksenä kotikatsomoihin.

Kiroilu ei kuitenkaan kuulunut lasten korville, sillä kyseessä oli iltakymmenen uutislähetys. Toisena uutisankkurina oli Chuck Scarborough, mutta vielä ei ole tiedossa oliko tiuskaisu osoitettu hänelle. Katso video artikkelin alta.

Newyorkilainen Sue Simmons on toiminut NBC-kanavan uutisankkurina jo 28 vuoden ajan.