Britney Spearsin törmäilystä liikennekaaos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on pysytellyt viime aikoina erossa kohuotsikoista, sillä hän on saanut elämänsä taas raiteilleen ja suunnittelee parhaillaan jo kolmatta vierailuaan suositussa How I Met Your Mother -televisiokomediassa.

Britney aiheutti tänään kuitenkin Los Angelesissa liikennekaaoksen ajettuaan toisen auton perään. Britneyllä oli allaan tuttu valkoinen Mercedes-Benzinsä, ja kolarin toisena osapuolena oli naisen ohjastama punainen Ford Explorer-tila-auto, TMZ uutisoi. Kolari aiheutti ruuhka-aikaan liikennekaaoksen, kun kymmenet autot tööttäilivät Britneyn takana.

Kolari tapahtui, kun Britney oli pysähtyneenä liikennevaloihin, mutta kaasutti yllättäen valon ollessa vielä punainen. Popparin auto osui edellä olleen auton perään, mutta suuria vahinkoja ei syntynyt. Peräänajettu nainen lähti pienen selvittelyn jälkeen ajamaan Britneyn perässä ilmeisesti tämän kotiin jatkoselvityksiä varten.

Katso video tapauksesta tästä!