Harrison Ford näyttelijäksi vahingossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muiden muassa ikimuistettavista Indiana Jones -elokuvistaan tuttu Hollywood-tähti Harrison Ford on paljastanut päätyneensä näyttelijäksi vahingossa. Fordin mukaan hän päätyi koulussa epähuomiossa draamatunneille.

Ford valitsi kyseiset tunnit vain tarkoituksenaan nostaa arvosanojaan. Pian hän kuitenkin innostui näyttelemisestä ja päätti harkita unelma-ammattiaan uudelleen.

– Tein sen, koska keskiarvoni olivat heikkoja. En viitsinyt olla mukana tunneilla ja asenteeni oli huono. Valitsin draamatunnit vain koska en lukenut kokonaan niiden esittelyä. Ajattelin, ettei se nyt ainakaan vaikeaa voi olla, Harrison Ford totesi Daily Mailin mukaan.

– En olisi valinnut siten, jos olisin tiennyt, että siellä piti esiintyä ja olla mukana näytelmissä. Säihkähdin toden teolla, kun totuus selvisi minulle.

Loppu on kuitenkin historiaa, sillä Harrison Ford huomasi pian pitävänsä näyttelemisestä ja lopulta päätti tehdä siitä itselleen ammatin, koska näyttelijät saavat matkustaa paljon ja opiskella erilaisia asioita.