Natalie Portman jätti pääroolinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Natalie Portman on jättäytynyt pois Emily Bronten Humiseva harju -menestyskirjaan perustuvasta Hollywood-elokuvasta, jonka pääosaan hänet oli kiinnitetty.

Samasta romaanista on tehty vuosien varrella lukuisia elokuvia, ja nyt työn alla on brittituottaja John Mayburyn suuren budjetin versio. Natalie Portman piti nähdä elokuvassa Cathy Earnshaw’n roolissa vastanäyttelijänään saksalainen Michael Fassbender. Portman ilmoitti päätöksensä syyksi aikatauluongelmat.

Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan Natalie jättäytyi projektista voidakseen olla mukana pienen budjetin indie-elokuvassa, Daily Mail uutisoi. Tuotantoyhtiön johdon kerrotaan päättäneen kuvata elokuvan alkuperäisellä aikataululla Portmanin päätöksestä huolimatta, ja hänelle etsitäänkin parhaillaan korvaajaa.