Staraskaba etsii tähtiä vielä toukokuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten ja nuorten valtakunnallisen laulukilpailu Staraskaban alkukarsinnat ovat loppusuoralla. Vielä toukokuun ajan on mahdollista pyrkiä mukaan tähtikiitoon.

Alkukarsintoihin voi osallistua käymällä nauhoituksessa Lempäälän Ideaparkin PiiPoossa tai lähettämällä nauhoitteen kilpailun järjestäjille. PiiPoon alkukarsintoihin voi osallistua jokaisena aukiolopäivänä kello 12.00 – 17.00.

– Tänä vuonna halusimme varmistaa, että mahdollisimman moni ehtii ja pääsee nauhoituksiin, PiiPoon toiminnanjohtaja Pilvi Kuitu kertoi.

Mediahuomiosta, loisteliaista tuotepalkinnoista sekä täyttyvästä keikkakalenterista pääsee nauttimaan se 7 – 15 -vuotias stara, joka kiitää syksyllä Ideaparkin semifinaalista Ikaalisten Kylpylän finaalin voittoon.

Tuomaroimassa on tuttuun tapaan media-alan vaikuttajia ja musiikin ammattilaisia. Staraskaban takaa löytyy vaikuttava yhteistyökumppaniverkosto. Kilpailun vaatettajana toimii KappAhl, virallisena suojelijana Radio Sun, tapahtumapaikkoina PiiPoo, Ideapark sekä Ikaalisten Kylpylä ja tähtikiitoa vauhdittamassa viihdelehti Stara.

Vuoden 2007 voittajan, vammalalaisen Johanna Ahosen demonauhoite on parhaillaan levy-yhtiössä kuunneltavana. Johanna esiintyi voittonsa jälkeen Tiktak-yhtyeen lämppärinä Ideaparkissa ja veti satapäisen yleisön mukaansa energisellä esiintymisellään.

– Haemme tänäkin vuonna rohkeutta, energiaa ja esiintymistaitoa. Tämän vuoden voittajalle on suunnitteilla jo huippuesiintyminen. Rohkeasti vain nauhoitetta tulemaan tai PiiPoossa poikkeamaan, Staraskaban projektivastaava Heidi Kahra kertoo.

Alkukarsintanauhoitteet lähtevät kesäkuun alussa Staraskaban tuomaristolle, joka valitsee osallistuneista 15 onnellista semifinalistia. He jatkavat Ideaparkin huikeaan semifinaaliin lauantaina 20.syyskuuta. Lopullinen mittelö käydään finalistien kesken syyslomayleisön edessä Ikaalisten Kylpylässä 18. lokakuuta. Lisätietoja osoitteesta www.staraskaba.fi.