Sunrise Avenue lämmittelee Bon Jovia Wienissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Massiivista Euroopan kiertuetta aloitteleva rockyhtye Bon Jovi saa suomalaista vetoapua Wienin keikalleen, kun Sunrise Avenue lämmittelee itävaltalaisyleisön 4. kesäkuuta Magna Racinon raviradalla pidettävässä konsertissa.

Sunrise Avenuen laulaja Samu Haber on julkisesti tunnustanut Bon Jovin yhdeksi omista suosikkiartisteistaan, ja kesäkuun alussa tapahtuva yhteiskeikka onkin yhtyeelle yksi unelmien täyttymys. Itävaltalaiset tuntevat Sunrise Avenuen biisit varmasti hyvin, onhan bändin debyyttialbumi saavuttanut kultarajan ja singlet soineet radioissa jo kohta parin vuoden ajan.

Sunrise Avenuen kesä kuluu festarikeikkojen lisäksi studiossa, kun yhtye alkaa äänittämään uutta albumiaan. Kesän näillä näkymin ainoa Suomen keikka nähdään 1. kesäkuuta Helsingin Kaisaniemessä. Suomen lisäksi Sunrise Avenue keikkailee mm. Saksassa, Latviassa, Sveitsissä, Romaniassa ja Slovakiassa.

Äskettäin kahden viikon mittainen iTunes Live Berlin huipentui 10. toukokuuta konserttiin, jonka pääesiintyjänä nähtiin Sunrise Avenue. Festivaaleilla järjestettiin yhteensä 15 konserttia kahden viikon aikana, ja esiintyjinä olivat esimerkiksi Katie Melua, Morcheeba ja MGMT. Sunrise Avenuen keikasta koostettiin kuuden kappaleen EP, joka on ladattavissa pian kaikista iTunes -nettikaupoista.