Indiana Jones -tähti ihastui Natalie Portmaniin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers ja Indiana Jones -elokuvien tähti Shia LaBeouf on paljastanut olevansa ihastunut näyttelijä Natalie Portmaniin. Hän kertoi toivoneensa, että Portman olisi saatu hänen vastanäyttelijäkseen ensi sunnuntaina ensi-iltansa Cannesissa saavaan Indiana Jones -elokuvaan.

– Minusta olisi ollut coolia nähdä Natalie Portman tässä elokuvassa tyttären roolissa, mutta niin ei tapahtunut. Kuuluin aiemmin Natalien fanclubiin, ja tunnen outoa vetoa häneen, LaBeouf paljasti.

Indiana Jonesin apuria elokuvassa näyttelevä 21-vuotias Shia paljasti ihastuneensa myös elokuvassa hänen vastanäyttelijänään nähtävään Karen Alleniin.

Kovin huonosti vastanäyttelijöiden valinnat eivät ole siis menneet, sillä Shia LaBeouf pääsi taannoin Transformers-elokuvassa näyttelemään myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi äskettäin äänestetyn Megan Foxin kanssa.