Kate Moss vilautti Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Moss ikuistettiin eilen Lontoossa läpinäkyvässä mustassa pikkumekossa. Lontoolaisesta ravintolasta poistunut neito näytti itsestään kameralle ehkä vähän liikaakin, sillä nainen oli jättänyt alusvaatteet kotiin.

34-vuotias Moss oli pukeutunut ohutta kangasta olevaan mustaan mekkoon, joka paljasti naisen kulkevan ilman rintaliivejä. Lontoon tuulinen sää nosti naisen lyhyttä hameenhelmaa paljastaen mallin jättäneen myös alushousut kotiin, Daily Mail -kertoo.

Moss on aikaisemminkin näyttänyt muun muassa rintavarustustaan kameralle, tosin mallintöiden merkeissä. Päihdeongelmistakin kärsineellä supermallilla menee työrintamalla tätä nykyä ihan mukavasti, sillä hän toimii päinvastaisista huhuista huolimatta edelleen meikkimerkki Rimmelin mainoskasvona.

Katso kuvat tästä!