Pako-sarjan tähti huippuvarmaan vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Pako-televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijä Lane Garrison istuu parhaillaan pitkää tuomiotaan rattijuopumuksesta ja kuolemantuottamuksesta. Vankiloiden vaihdot tulivat hänelle tutuiksi jo aiemmin, ja nyt hänet on jälleen siirretty entistäkin varmempaan rangaistuslaitokseen.

Yli kolmen vuoden vankeustuomiota suorittavan Garrisonin kerrotaan käyttäytyneen vankilassa hyvin, mutta siitä huolimatta hänet siirrettiin Golden State Correctional Facility -vankilasta entistäkin tiukemmin vartioituun California Substance Abuse Treatment Facility -vankilaan Corcoran kaupunkiin, E! News kertoi. Samassa vankilassa lusivat myös muiden muassa massamurhaaja Charles Manson ja Bobby Kennedyn murhaaja Sirhan Sirhan.

Ensi perjantaina 28 vuotta täyttävä Garrison ajoi vuoden 2006 joulukuussa juovuksissa 17-vuotiaan nuoren miehen kuoliaaksi. Lisäksi kaksi muuta teini-ikäistä loukkaantui vakavasti.