”Sairas” Avril Lavigne juhlii baareissa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne joutui äskettäin perumaan peräti kahdeksan konserttiaan kurkunpäätulehduksen takia. Yksi konsertti peruttiin vain parin tunnin varoitusajalla, mikä suututti artistin fanit.

Idoliinsa pettyneitä faneja tuskin helpottaa tieto siitä, että ”sairauslomalla” parhaillaan oleva Avril on parannellut kipeää kurkkuaan juhlimalla railakkaasti Los Angelesissa sijaitsevalla Villa-klubilla.

Nyt Yhdysvalloissa spekuloidaankin jo julkisesti keikkojen peruuntumisen todellisia syitä, ja peruuntumisten epäillään johtuneen huonosta lipunmyynnistä. Juhlivasta Avrilista löytyy kuvia esimerkiksi täältä!

Tämän hetkisten tietojen mukaan Avril nousee seuraavan kerran lavalle vasta brittikiertueensa aloituskonsertissa Glasgow’ssa 26. toukokuuta. Brittiturnee sisältää yhteensä kahdeksan keikkaa. Niiden jälkeen Avril suuntaa hiljalleen myös kohti Helsinki, jossa hänen on määrä esiintyä 30. kesäkuuta.