Avril Lavigne pyysi anteeksi raivostuneilta faneiltaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on pyytänyt anteeksi faneiltaan sen jälkeen, kun hän perui konserttinsa San Diegossa, Kaliforniassa, sairastuttuaan kurkunpäätulehdukseen.

Hänen parhaillaan käynnissä olevan Yhdysvaltojen kiertueensa liput eivät ole käyneet kaupaksi odotetusti, ja viime tingassa peruttu keikka raivostutti fanit. Suuri osa konserttiyleisöstä oli jo ehtinyt matkustaa konserttipaikalle Cox Arenalle ennen kuin tieto peruutuksesta tavoitti heidät.

Fanien voimakkaan reaktion seurauksena Avril Lavigne on nyt julkaissut verkkosivustollaan julkisen anteeksipyynnön faneilleen.

– Olen nyt kotona toipumassa. Olen ollut sairaana koko kiertueen ajan ja olen nyt menettänyt ääneni. En ole koskaan aiemmin perunut keikkaani, joten tämä oli ensimmäinen kerta, Avril kirjoittaa.

– Tein juuri neljä konserttia putkeen Texasissa ja menetin ääneni Las Vegasin keikalla, jonka sain hädin tuskin vedettyä läpi. Nyt ääneni on kuitenkin poissa ja parantelen sitä kotona. Kiitos ymmärryksestä ja pyydän vielä kerran nöyrästi anteeksi.

Konserttinsa lisäksi Avril Lavigne on perunut sairastumiseensa vedoten myös vierailunsa Tonight With Jay Leno -ohjelmassa ja Ryan Seacrestin suositussa radio-ohjelmassa.