StaraVideo 52 – LG Scarlett Launch Party

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa käydään katsastamassa Hollywoodin pintajulkkisten vip-juhlat, joissa lanseerattiin LG:n uusi Scarlett-televisio.

Mukana juhlissa ja jututettavana ovat muiden muassa Paris Hilton, Kristin Cavallari, Tila Tequila, Heidi Montag, Natassia Malthe, Michelle Rodriguez, Vanessa Marcil, A.J. Buckley, Lindsay Lohan ja Milo Ventimiglia. Nyt sinullakin on mahdollisuus kurkistaa Hollywood-tähtien shampanjanhuuruisiin juhliin. Jatkojuhlien musiikista vastaa Hiltonin kanssa nykyisin seurusteleva Benji Madden.

Katso videopodcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Videopodcast-tarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.