Britney Spears tekee jo uutta levyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on How I Met Your Mother -ohjelmaan liittyvien näyttelijäntöidensä ohella ehtinyt jälleen myös levytysstudioon. Aisaparina popparilla on menestystuottaja J.R. Rotem, joka työstänyt aiemmin hittejä myös esimerkiksi Sean Kingstonille sekä hiphop-tähti Chamillionairelle.

– Hän on mestari siinä mitä tekee. Hänellä on enemmän kokemusta kuin monilla muilla, ja hänessä on myös ”sitä jotain”, jota ei jokaisella artistilla ole. Hänen kanssaan on aina mukava työskennellä, levytysstudiosta kerrottiin People-lehdelle.

– Olen iloinen nähdessäni hänet kuntoutumassa ja jälleen töissä. Hän voi nykyisin jo paremmin ja on saamassa tilanteen taas haltuunsa. Olen ylpeä ja iloinen nähdessäni hänet, apulaistuottaja Sean Garrett kertoi.

Kumpikaan lähde ei vielä paljastanut uuden Britney-materiaalin sisältöä tai tyyliä. Spearsin perheen sisältä on kuitenkin vihjattu, että työn alla olisi seuraaja poptähden hyvin menestyneelle Blackout-paluulevylle.